Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.02.2018.

21:00

Partizan verovatno bez Zdjelara na Viktoriju

Ekipa Partizana biće oslabljena protiv Viktorije u četvrtak, trener Miroslav Đukić skoro izvesno ne može da računa na Sašu Zdjelara.

Izvor: B92

Autor:B92

Partizan verovatno bez Zdjelara na Viktoriju
Foto: FK Partizan

Najveće pojačanje crno-belih tokom januarskog prelaznog roka se povredilo tokom priprema na Kipru, nije igrao u poslednjem test meču protiv Šahtjora iz Soligorska, ali se najavljivalo da će biti spreman za Viktoriju.

Međutim, kako prenosi Mozzartsport, Zdjelar nije stigao da se oporavi za meč koji je na programu u četvrtak (21:05h), primicač mu i dalje pravi problema, pa je neizvesno i da li će biti na raspolaganju Đukiću i u revanšu u Plzenju naredne nedelje.

"Fantastičan igrač, jedan od najtalentovanijih zadnjih veznih u Evropi. Godinama nam je bio želja koja nam se ove zime napokon ostvarila. Već na prvoj utakmici u našem dresu pokazao je sav svoj kvalitet, hvalili su ga trener i svi mediji i to dovoljno govori o njemu. U paru sa Danilom Pantićem biće to centralna veza kakvu davno nismo imali", nahvalio je Zdjelara u ponedeljak sportski direktor Ivica Iliev.

Međutim, Pantiću će partner u sredini terena u četvrtak skoro sigurno biti Marko Jevtović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve