Nova vest
Fudbal

Subota, 10.02.2018.

18:22

Milivojević nastavlja da trese mreže, Palas da gubi

Fudbaleri Kristal Palasa poraženi su ubedljivo od Evertona 3:1, u 27. kolu Premijer lige, a gol za londonski tim opet je postigao Luka Milivojević.

Izvor: AK

Autor: AK

Milivojević nastavlja da trese mreže, Palas da gubi
Foto: Getty images

Treći put u poslednja četiri kola, a ukupno sedmi put u sezoni srpski reprezentativac je zatresao gol u PL po čemu je najbolji strelac Palasa.

Milivojević je u subotu opet realizovao penal, ali je samo uspeo da ublaži poraz na Gudisonu gde su Sigurdson, Niase i Dejvis u drugom poluvremenu rešili meč.

Palac u pomenuta četiri kola nije ostvario nijednu pobedu pa je na samo dva boda od zone ispadanja iz elitnog takmičenja.

U interesantnom komšijskom dvoboju Vest Hem je nadigrao Votdord 2:0 uz pogotke Havijera Ernandesa i Marka Arnautovića, za beg "čekićara" od opasne zone i poravnanje sa "stršljenovima", koji su pre samo pet dana deklasirali šampiona Čelsi.

I dalje traje renesansa Svonsija, golom Sung-junga Kija devet minuta pre kraja meča, "labudovi" su savladali Barnli 1:0 za treću pobedu u poseldnja četiri kola i definitivni izlazak iz zone ispadanja.

Pobednika nije bilo u duelu Stouka i Brajtona, meč je završen 1:1, a tragičar je bio iskusni vezista domaćina Čarls Adam koji je promašio penal za preokret i pobedu u poslednjem minutu.

Dan će zatvoriti duel Mančester Sitija i Lestera na Etihadu od 18:30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve