Nova vest
Fudbal

Subota, 10.02.2018.

14:29

Klop: Marko i ja želimo isto – da bude igrač Liverpula

Jirgen Klop, menadžer Liverpula, još jednom je istakao da Marka Grujića vidi kao budućnost Liverpula.

Izvor:

Autor:

Klop: Marko i ja želimo isto – da bude igrač Liverpula
Photo by Clive Brunskill/Alex Livesey/Getty Images

Dvadesetjednogodišnji mladi reprezentativac Srbije, koji je na Enfild stigao iz Crvene zvezda 2016. godine za šest miliona evra, otišao je u januaru na pozajmicu u drugoligaša Kardif Siti kako bi se dodatno privikao na ostrvski fudbal.

"Već nam nedostaje na treninzima jer se razvio na zaista fantastičan način. Ipak, zbog velikog kvaliteta kompletnog našeg sastava – dešavalo se da često ne bude ni u sastavu za meč. To svakako nije u redu, a njemu je tačno potrebno da odigra dvadesetak utakmica u Čempionšipu. Zaista sam srećan zbog njega, odnosno pozajmice u Kardifu", rekao je Klop sa zvanični sajt kluba.

Marko je do sada odigrao tri meča za tim iz Velsa i ostavio veoma dobar utisak, uključujući i 77. minuta u remiju sa Milvolom u petak (1:1), dok se ekipa nalazi na četvrtom mestu, samo dva boda daleko od pozicije koja na kraju sezone direktno vodi u društvo najboljih.

"Dugo smo razgovarali o pozajmici i veoma se radovao odlasku. On želi da bude igrač Liverpula, a isto želim i ja. U Kardifu će svakako igrati, a svi znamo koliko je ovo zahtevna i teška liga. Kardif dobro stoji na tabeli i možda će igrati i utakmice plej-ofa, što bi za Marka moglo da bude fantastično iskustvo. Smatram da je ovo prava odluka".

S druge strane, 'Crveni' u nedelju od 17.30 gostuju Sautemptonu u nastavku borbe za plasman u Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve