Nova vest
Fudbal

Petak, 09.02.2018.

08:00

Bane: Brazil je korak ispred svih, kao da se igra kod nas

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović kazao je da je Brazil na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji korak ispred svih.

Izvor: B92

Autor:B92

Bane: Brazil je korak ispred svih, kao da se igra kod nas
StarSport

"Grupa je jako ozbiljna... Brazil je korak ispred svih, ali Brazil će možda negde izgubiti bodove. Kostarika, Švajcarska i mi imamo podjednake šanse, sve zavisi od prve utakmice. Ona je odskočna daska...", rekao je Ivanović posle meča Crvene zvezde i Zenita.

Ova dva kluba odigrala su pripremni meč u sredu i ruski klub pobedio je sa 1:0.

Ivanović kaže da je na ekipi dosta pritiska.

"Na nama je dosta pritisaka i opterećenja, moramo da budemo kao ekipa spremni na sve moguće rezultate, na sve utakmice, moramo dao ostanemo jaki. Imamo potencijal, idemo tamo da pokažemo da znamo da igramo fudbal, onaj koji smo pokazali u kvalifiakcijama, i još možemo dosta da ga unaredimo", kazao je Ivanović.

On takođe istakao da će u Rusiji svima biti prijatno zbog sličnog mentaliteta sa nama.

"Mislim da ćemo se svi osećati lepo u Rusiji, kao da se igra kod nas i bićemo prezadovoljni što se tiče svega. Sličan su mentalita kao naš i biće uživanje za sve ljude", rekao je Bane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve