Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.02.2018.

14:04

Džajić: Nisam verovao...

Fudbaleri Crvene zvezde će premijerni meč u 2018. godini protiv CSKA iz Moskve odigrati uz prisustvo publike.

Izvor: B92

Autor:B92

Džajić: Nisam verovao...
Foto: Starsport

Počasni predsednik Dragan Džajić istakao je da je srećan što će navijači imati priliku da budu deo važne utakmice.

"Čestitao bih ljudima koji su bili u Švajcarskoj i branili žalbu, uradili su veliki posao za Crvenu zvezdu. S obzirom na dosadašnje iskustvo, nisam baš mnogo verovao u pozitivan ishod žalbe. Izuzetno mi je drago zbog ljudi što će imati priliku da budu deo tako važne utakmice, željni su svi u Srbiji takvih utakmica. Ipak, ovo što se desilo je velika opomena, trebalo bi to da znaju svi oni koji vole Zvezdu. Moramo da izvučemo pouke iz svega“, rekao je Džajić.

Pune tribine Marakane su uvek dodatni podsticaj za Zvezdine fudbalere.

"Ambijent bez publike nije pravi, zato je ova odluka veliki stimulans za sve igrače. Da smo igrali bez publike imali bismo utisak kao da smo na treningu. Tek sam stigao u Antaliju, prerano je da bih komentarisao igru. Važno je da je trener Vladan Milojević zadovoljan".

Džajić je izneo i mišljenje o šansama Crvene zvezde protiv moskovskog CSKA.

"U našoj ekipi nema straha. Moramo da gledamo na utakmicu kao i na svaku drugu. Ko je mislio da ćemo da ćemo proći grupu Lige Evrope na startu sezone, a vidite gde smo sad", kaže Džajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve