Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.02.2018.

23:10

Veliki preokret Monaka, Lion sa igračem više ispustio 2:0

Fudbaleri Monaka pobedili su sa 3:2 Lion u 24. kolu Lige 1.

Izvor: B92

Autor:B92

Veliki preokret Monaka, Lion sa igračem više ispustio 2:0
Getty Images

Monako je ovim trijumfom izbio na treće mesto sa 50 bodova, dok je Lion četvrti sa dva manje.

Gosti su prvi došli do prednosti i to već u 12. minutu utakmice. Depaj je dodao loptu do Dijasa, koji je šutirao sa nekih 30-tak metara i uspeo da savlada Subašića koji je loše reagovao.

Lion je ubrzo došao do dvostruke prednosti. Mendi je centrirao sa leve strane, a Traore bio na dobrom mestu i poslao loptu u gol.

Posle pola sata igre gosti su imali velikih 2:0. Ipak, Keita Balde u 31. brzo smanjuje prednost.

Balde je odlično prošao, izdržao duel i potom snažnim udarcem poslao loptu iza leđa Lopesa. Do izjednačenja nije se čekalo dugo. Duđen je penal za domaći sastav, a Falkao je preuzeo odgovornost.

Si, koji je u 15. minutu zamenio Subašića, odbranio je penal Kolumbijcu, međutim lopta mu se odbila pa je tako iz drugog pokušaja uspeo da izjednači. Važan detalj desio se u 44. minutu kada je Monako ostao sa igračem manje.

Keita je isključen zbog drugog žutog kartona, a i pored toga Monako je uspeo da dođe do pobede. Heroj Kneževa bio je Roni Lopes, koji je na asistenciju Jovetića postavio konačnih 3:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve