Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.02.2018.

18:00

Ben: Lepo je dati gol, protiv CSKA ćemo čvršće i bolje

Novi igrač Crvene zvezde Muhamed El Fardu Ben smatra da ima još stvari koje treba popraviti pred utakmicu u Ligi Evrope sa CSKA.

Izvor: B92

Autor:B92

Ben: Lepo je dati gol, protiv CSKA ćemo čvršće i bolje
B92/MLJ

Zvezda je u petom meču na pripremama u Antaliji odigrala nerešeno sa mađarskim Ujpeštom 1:1, a Ben je bio jedini strelac za Zvezdu iz penala u 71. minutu.

Crveno-beli su poslednja tri meča remizirali istim rezultatom, a od odlaska Kange vidna je promena igre na sredini terena.

"Teška utakmica, nismo igrali baš dobro. Moramo neke stvari da popravimo da bismo bili spremni sa CSKA. Treba da igramo čvršće i bolje. Ali ova utakmica će nam svakako poslužiti za narednu", rekao je Ben.

Novi igrač Zvezde je do sada dao tri gola za crveno-bele. Njegovoj ekipi nedostaje kreativnost u sredini gde se od odlaska Gelora Kange najbolje pokazao Nenad Milijaš. Ben od dolaska neke prilike nije iskoristio, neke jeste, ali pobede u poslednjim utakmicama izostale - Zvezda je triput uzastopno igrala po 1:1, sa Amkarom, Sileksom i sada Ujpeštom.

"Lepo je davati golove, ali kao što sam rekao, rezultat je bitan, a ja želim da igram na najvišem nivou", kaže Ben.

Zvezda međutim nije poražena nijednom na pripremama, a u sastavima tima je bilo dosta različitih kombinacija.

"Nije lako pobediti čak i ove manje timove, čekaju nas naporni treninzi da bismo bili spremni za narednu utakmicu, a onda i za CSKA", istakao je Ben.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve