Nova vest
Fudbal

Nedelja, 04.02.2018.

16:50

Silni Juve "brojao" do sedam, remi Milana u Udinama

Ekipa Juventusa pobedila je sa 7:0 Sasuolo u 23. kolu Serije A.

Izvor: B92

Autor:B92

Silni Juve
Getty Images

Ovo je bio 19. trijumf tima iz Torina, dok su gosti pretrpeli 13. poraz.

"Stara dama" je potpuno demolirala sastav Sasuola, a istakli su se Gonzalo Iguain sa het-trikom i Sami Kedira sa dva gola i asistencijom.

Mrežu gostiju načeo je u devetom minutu levi bek Aleks Sandro. Posle velike gužve u kaznenom prostoru lopta je došla do Sandra koji je snažnim šutem savladao Konsiljija.

Do novog gola čekalo se 15 minuta. Posle kornera Sandro je zakačio loptu, ona je došla do Kedire kojem nije bilo teško da je pošalje u gol. Igra Sasuola je počela da se raspada.

Pjanić je u 27. minutu poslao pâs ka Nemcu, koji je u stilu najboljih napadača savladao golmana. Juve se u prvom poluvremenu zaustavio na četiri data gola. Kedira je ovoga puta bio u ulozi asistenta, a Pjanić je snažnim udarcem poslao loptu u gol.

U nastavku meča gledali smo majstorije Iguaina. Argentinac je golovo postizao u 63, 74. i 83. minutu čime je postavio konačnih 7:0.

Fudbaleri Milana odigrali su 1:1 na gostovanju u Udinama. Ekipa Đenara Gatuza vodila je do 76. minuta, ali je onda usledio kiks Điđija Donarume.

Milan je u devetom minutu poveo preko Španca Susa i taj rezultat bio je aktivan posle 45 minuta igre. Na nesreću slavnog kluba Davide Kalabrije isključen je u 68. minutu zbog drugog žutog kartona.

Osam minuta kasnije usledio je autogol Donarume i do kraja meča nije bilo promene na semaforu.

Ekipa Fijorentine pobedila je na gostovanju Bolonju sa 2:1, a srpski igrač Nikola Milenković odigrao je svih 90 minuta za Violu. Golove za goste postizali su Mirante (ag) i Kijesa, dok za Bolonju strelac bio Pulgar.

Atalanta je pred domaćom publikom pobedila Kjevo sa 1:0, dok je Kaljari sa 2:0 bio bolji od SPAL u 23. kolu Serije A.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve