Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.01.2018.

08:00

Gotova januarska ludnica – obeležili je Kutinjo, Sančes, Van Dajk

Poslednjeg dana zimaskog prelaznog roka prisustvovali smo nekim velikim transferima, a obeležio ga je transfer Pjer Emerik Obamejanga u Arsenal.

Izvor: SM

Autor: SM

Gotova januarska ludnica – obeležili je Kutinjo, Sančes, Van Dajk
freeimages.com

On je iz Dortmunda u London prešao za 64 miliona evra. Takođe, tu se još izdvajaju transferi Lukasa Moure u Totenhem i Olivije Žirua u Čelsi.

Ovog januara smo već videli nekoliko spektakularnih transfera, pre svih "blokbaster" prelazak Filipa Kutinja iz Liverpula u Barselonu za 120 miliona evra, te selidba Aleksisa Sančesa iz Arsenala u Mančester Junajted.

Liverpul je oborio rekord kada su u pitanju defanzivci dovođenjem Virdžila van Dajka iz Sautemptona za 80 miliona evra, Atletiko Madrid je kompletirao povratak Dijega Koste iz Čelsija za 66, dok je samo milion manje Mančester Siti platio Atletik Bilbau za štopera Ajmerika Laporta.

Lazar Marković je završio u Anderlehtu, dok je situacija sa Aleksandrom Mitrovićem još pod znakom pitanja...

Bilo je veoma uzbudljivo u poslednjim satima prelaznog roka, pogotovo za nas u Srbiji, pošto smo iščekivali transfer Mitrovića, ali smo ustvari dobili Markovića. Brzonogi igrač biće do kraja sezone u Belgiji.

Kada je reč o "večitima", aktuelni šampion Srbije Partizan doveo je četiri pojačanja, od čega je jedna pozajmica. U klub su stigli Đorđe Ivanović, Juri Vakulko, Slobodan Urošević i Saša Zdjelar.

Sa druge strane, Crvena zvezda je dovela El Fardou Bena i Stefana Hajdina, dok je klub napustio Gelor Kanga koji je prešao u Spartu. Spekulisalo se o odlasku Boaćija, ali se on povredio poslednjeg dana prelaznog roka.

KRAJ Gotov je prelazni rok, ali transferi znaju da budu objavljeni i posle ponoći, tako da ostanite još malo uz nas... Čeka se transfer Mitrovića u Fulam, tj. pozajmica.

23.55 Još samo pet minuta do kraja prelaznom roka. Mahrez ostaje u Lesteru, dok Alaradajs nije zadovoljan što je Lukman otišao u Lajpcig na pozajmicu.

23.50 Fulam i Mitrović bi mogli u poslednjim minutima da dogovore saradnju. Hoće li Jokanović uspeti da dovede srpskog igrača ostaje nam još malo da vidimo.

23.46 Lazar Marković ima novi klub! Anderleht je na zvaničnom Tviter nalogu objavio dolazak Lazara Markovića. Veliki obrt, u klub je trebalo da dođe Mitrović, ali to je ipak "Markec". Radi se o pozajmici do kraja sezone. Uskoro čitajte o ovom obrtu.

23.45 Još 15 minuta do kraja roka. Ne očekuju se neke "bombe" kod velikih klubova... Kod njih se manje-više sve zna.

23.40 Zvanično: Vukašin Jovanović seli se u Eibar iz Bordoa. Reč je o pozajmici do kraja sezone.

23.30 Ekipa Fulama želi da dovede Mitrovića na pozajmicu! Počeli su pregovori, videćemo dalji razvoj... Još samo pola sata do kraja roka.

23.20 Luis Graban igraće na pozajmici u Aston Vili do kraja sezone. Graban je igrač Bornmuta.

23.15 Jirgen Klop ne računa na Džona Flanagana, koji bi mogao da završi u Boltonu.

23.07 Kako piše "Guardian" Mitrović je na putu za Bordo. Još malo je ostalo do kraja transfer roka....

23.00 Završen je transfer rok u Italiji. Još sat vremena ostalo za Engleze, Špance i Francuze.

22.59 Za Aleksandra Mitrovića ima još malo vremena. Nešto više od sat vremena... Ukoliko ne uspe da realizuje transfere u Englesku, Španiju ili Francusku, ostaje mogućnost da "Mitrogol" pređe Grčku, Portugal, Rusiju...

22.45 Real Sosijedad ostao je ranije bez Injiga Martinesa, a kao zamenu doveli su Ektora Morena iz Rome. Ugovor je potpisan do 2021. godine, a Sosijedad je Romi uplatio 5 miliona evra.

22.30 Strahinja Tanasijević i zvanično je prešao u redove Kjeva. Talentovani štoper Rada karijeru će nastaviti u Seriji A. Radi se o pozajmici, sa pravom otkupa ugovora.

22.25 Islam Slimani je prošao lekarske preglede u Njukaslu. On će do kraja sezone igrati za "Svrake" na pozajmici iz Lestera.

22.10 Svonsi oborio rekord. Klub iz Velsa Vest Hemu je platio 20 miliona evra za Andrea Ajua. Dve strane su potpisale ugovor na tri ipo godine.

22.00 Stouk je kompletirao transfer Badua Ndijaea za 16 miliona evra.

21.55 Kako prenosi "Mozzart sport" za Mitrovića su zainteresovani Las Palmas, Levante, Bordo, kao i Olimpijakos. Situacija je dosta konfuzna, Mitrović je i dalje u Briselu gde čeka rasplet.

21:31 Do kraja prelaznog roka ostalo je još dva sata i 30 minuta. Reprezentativcu Srbije Aleksandru Mitroviću propao je transfer u Anderleht, ali prema novim informacijama Las Palmas je zainteresovan za njegova usluge. Videćemo kako će se dalje odvijati situacija...

21.05 Juto Nagatomo poslat je na pozajmicu u Galatasaraj. Nagatomo je u Milanu od 2011. godine.

20.50 Everton je pustio levog beka Ademolu Lukmana u Lajpcig. Veliko pojačanje nemački klub.

20.35 Roma i Džonatan Silva dogovorili su se i Portugalac će karijeru nastaviti u Rimu. Silva igra levog beka i prethodno je igrao za Sporting.

20.20 Transfer Aleksandra Mitrovića u Anderleht po svemu sudeći je propao. Mediji u Belgiju pišu da dogovora nije došlo. Za Mitrovića postoji još zainteresovanih klubova, ali pitanje je da li ima vremena.

20.01 GOTOVO! Lukas Mura novi je igrač Totenhema. Pari Sen Žermenu će pripasti oko 25 miliona funti. Opširnije OVDE.

19.30 Fudbaler Sanderlenda Didije Ndong igraće do kraja sezone na pozajmici u Votfordu.

19.15 Samir Nasri napustio je Antalijaspor. Francuz je u Tursku stigao prošlog leta, a odigrao je samo osam mečeva.

18.48 Mihailo Ristić nalazi se u Pragu, zajedno sa Gelorom Kangom. Njih dvojica postaće saigrači u Sparti. Opširnije o ovome čitajte OVDE.

18.25 Štoper Mančester Sitija Elijakim Mangala prešao je u Everton, gde će biti na pozajmici do kraja sezone.

18.00 Prema informacijama iz Velike Britanije izgleda da nema ništa od prelaza Mahreza iz Lestera u Siti. "Građani" su poslali ponudu tešku 74 miliona evra, međutim do dogovora nije došlo.

17.51 Prelazni rok u Nemačkoj završava se za nekoliko minuta. Miši Batšuaiji je predstavljen u Dortmundu samo 10 minuta pred kraj roka. Belgijanac se nalazi u Nemačkoj na pozajmici do kraja sezone.

17.45 Na društevnoj mreži Tviter procurila je slika Olivije Žirua u dresu Čelsija. Francuz će nositi broj 18. Vrednost transfera je 15,3 miliona funti, odnosno oko 18 miliona evra.

17.30 David Luis mogao bi da pređe u Arsenal. Radi se o mogućoj zameni igrača, u kojoj bi Žiru završio u Čelsiju, a Brazilac u Arsenalu.

17.16 Kako prenosi "Sky Italia" Kjevo je veoma blizu da dovede mladog štopera Rada Strahinju Tanasijevića. Radi se o pozajmici, sa mogućnošćom otkupa ugovora na kraju sezone.

17.02 Dejvi Klasen bio je na korak do Napolija, ali su pregovori zastali i prvoplasirana ekipa Serije A moraće da traži novo rešenje.

16.29 Čelsi i Žiru su se zvanično dogovorili. Kroz nekoliko minuta se očekuje zvanična potvrda.

16.10 Mančester Siti poslao je poslednju, četvrtu, ponudu za Rijada Mahreza. Kako pišu Britanci Siti je poslao ponudu tešku oko 74 miliona evra na račun Lester Sitija.

15.22 Francuski reprezentativac Olivije Žiru na pragu je prelaska u Čelsi! Britanski mediji prenose da je Žiru na pregledima u Londonu.

15.00 Krilni napadač Liverpula Lazar Marković mogao bi za 15.000.000 funti da pojača ekipu Svonsija, prenose britanski mediji.

14.23 Samjuel Eto novi je fudbaler Konjaspora. Legendarni Kamerunac je potpisao za 12. klub u karijeri! Posle raskida ugovora s Antalijom, Eto je kao slobodan igrač prešao u Konju. Kamerunac je za Konju potpisao na dve i po godine s opcijom da saradnja bude produžena na još jednu godinu, a po sezoni će zarađivati fantastičnih 2.500.000 evra.

14.18 Alžirski fudbaler Islam Slimani nalazi se na pregledima u Njukaslu.

14.00 GOTOVO! Nemački fudbalski reprezentativac Mesut Ozil produžio je ugovor sa Arsenalom do 2021. godine.

13. 45 Čelsi je doveo Batšuaija, da li to znači da će Žiru ipak ostati u Londonu, na Emirejtsu?

13.00 Bordo je u pregovorima s Deportivom oko rumunskog napadača Florina Andonea na pozajmicu.

12 .28 Sebastijan Langkamp novi je fudbaler Verdera i nalazi se na pregledima u Bremenu.

12.00 GOTOVO! Golgeter iz Gabona Pjer Emerik Obamejang definitivno je prešao u Arsenal, objavio je njegov dosadašnji klub Borusija iz Dortmunda. Borusija je brzo pronašla zamenu za Obamejanga i na pozajmicu dovela Mišija Batšuaija iz Čelsija.

11.18 Aleksandar Mitrović napustio je Njukasl, a proleće će provesti u Anderlehtu na pozajmici, prenose engleski mediji!

11.13 Roma je počela pregovore s Mančester Junajtedom oko dovođenja Blinda.

11.00 Kako tvrdi Marka Real Madrid je odlučio da ne dovodi nijedno pojačanje u ovom prelaznom roku. Konkretna ponudi i jedina bila je dovođenje golmana Atletio Bilbaa, ali je on produžio ugovor s tim klubom.

10. 46 Mangala će iz Mančester Sitija biti pozajmnljen Everonu, čeka se potvrda kluba.

10.43 Švajcarac Admir Mehmedi prešao je iz Leverkuzena u Volfsburg.

10.40 Aleksandar Serlot prešao je iz Midtjilanda u Kristal Palas. Norveški napadač eksplodirao je u klubu iz Danske i za njega je engleski klub platio čak 15.000.000 evra.

10. 33 Kako navodi Bild Arsenal je spremio novi ugovor za Mesuta Ezila

10. 19 Italijanski mediji pišu da je trener Intera Lučijano Spaleti neće pustiti Marsela Brozovića u Sevilju.

10.03 Mančester Siti je juče poslao i treću ponudu za Rijada Mareza, a Lester prema najnovijim informacijama traži 70 miliona funti za Alžirca.

09.55 Brazilski fudbaler Emerson Palmijeri konačno je kompletirao transfer iz Rome u Čelsi, objavljeno je na sajtu engleskog premijerligaša.

09.46 Španski fudbaler Huan Mata produžio je ugovor sa Mančester Junajtedom do juna 2019. godine, potvrdio je klub sa Old Traforda.

09.33 Posle nekoliko odbijenih ponuda Gabonac Gelor Kanga karijeru će nastaviti u Sparti iz Praga. Kanga je bio član Zvezde od 2016. godine. Pored Kange u centru pažnje je i Boaći, koji je za sada i dalje u Zvezdi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve