Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.01.2018.

19:08

Krstičić: Ben i Hajdin se uklapaju, a 'klinci' su super momci

Vezista Crvene zvezde Nenad Krstičić rekao je posle pobede nad Dinamo Brestom da se novi igrači dobro uklapaju u sistem, a da je još bolje što nema povreda.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Krstičić: Ben i Hajdin se uklapaju, a 'klinci' su super momci
Starsportphoto

Krstičić dodaje da se ekipa postepeno uigrava, što za sada ide dobro jer je u prvom meču dana pobeđen litvanski Stumbras sa 3:1, a u drugom Dinamo Brest sa 2:0.

"Zadovoljan sam kako smo odigrali, najbitnije je da nije bilo povreda, to je ovde najvažnije na pripremama i da se uiogravamo. Mislim da smo dobro odradili posao", rekao je Krstičić posle utakmice.

Muhamed El Fardu Ben i Stefan Hajdin protiv Stumbrasa nisu dobili šansu, ali jesu protiv Dinamo Bresta. Obojica su stigli pred pripreme na Kipru i već do odlaska u Antaliju su se odlično pokazali. Ben je dao i drugi gol protiv Dinama.

"Ovi novi što su došli se polako uklapaju u sistem tako da sam zadovoljan, nismo primili gol i to je važno isto”, dodaje Krstičić.

Umesto ustaljenih Vujadina Savića i Damjana Le Taleka, “karte” su bile promešane, pa je u drugom meču Savić bio u paru sa Srđanom Babićem, a u drugoj Le Talek sa 17-godišnjim Strahinjom Erakovićem. Zaigrala su i braća Ilić, a u poslednjih petnaestak minuta i Dejan Joveljić.

"Super, oni su već u prvom delu trenirali sa nama tako da sam već na treninzima video da su dobri igrači, a super su i momci. Mali Eraković je veliki talenat i klub od njega treba da očekuje puno”, kaže Krstičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve