Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.01.2018.

16:45

Mamić: Zvezda se vraća tamo gde joj je mesto

Nekoliko predstavnika Dinama iz Zagreba, uključujući i bivšeg čelnika tog kluba Zdravka Mamića, pratio je utakmicu Crvene zvezde i Dinama iz Bresta u Beleku.

Izvor: B92

Autor:B92

Mamić: Zvezda se vraća tamo gde joj je mesto
B92/MLJ

Crveno-beli nalaze se u Antaliji gde sprovode zimske pripreme pred prolećni deo sezone.

Zvezda je u prvom meču pobedila litvanski Stumbras sa 3:1, a u drugom je savladala Dinamo Brest.

Reporter B92 u Antaliji Miloš Ljubisavljević

Prvi čovek Dinama iz Zagreba rekao je da će obavezno doći 13. februara u Beograd kada Zvezda dočekuje CSKA iz Moskve u nokaut fazi Lige Evropa.

Kako kaže "pripreme Dinama teku u dobrom redu i Antalija je odlično mesto za ovaj period sezone".

Mamić je prokomentarisao i najuspšeniju takmičarsku godinu Crvene zvezde u poslednjih 25 godina.

"Odlična sezona, igraju na "proleće" u Evropi. Zvezda ne bi trebalo da ima komplekse ni od koga jer su bili prvaci Evrope i sveta. Drago mi je što se vraćaju tamo gde im je mesto... Teško će se ostvariti oni rezultati, pošto igrači ne mogu da ostanu do 28. ili 30. godine", rekao je Mamić, a prenosi nam naš reporter iz Antalije.

"Meni je drago kada klubovi sa ovih prostora igraju dobro u Evropi, nemam s tim nikakvih problema. Nemam uvid u Zvezdinu snagu, ali su im rezultati za poštovanje", zaključio je Mamić.

Zdravku Mamiću se u Hrvatskoj sudi za izvlačenje novca iz Dinama, odnosno on i njegov brat Zoran se terete da su od transfera igrača, utajom poreza i drugim nezakonitostima, oštetili zagrebački klub za oko 116 miliona kuna (15,5 miliona evra), a državni budžet za 1,6 miliona evra.

Protiv bivšeg čelnika Dinama pokrenuta je i nova istraga, i to zbog sumnje da je zagrebački klub oštetio za oko 2,6 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve