Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.01.2018.

11:33

Vakulko: O ponudi Partizana sam razmišljao minut

Ukrajinac Juri Vakulko rekao je da je o dolasku u Partizan razmišljao samo minut i istakao da veruje da može da pomogne crno-belima.

Izvor: B92

Autor:B92

Vakulko: O ponudi Partizana sam razmišljao minut
StarSport

"Kada sam saznao za ponudu Partizana, razmilšljao sam samo jedan minut. Verujem da ću pomoći Partizanu da osvoji trofeje i da što bolje napreduje u Ligi Evrope", rekao je dvadesetogodišnji Vakulko na predstavljanju u Beogradu.

Vakulko je u Partizan stigao kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Dnjeprom. Potpisao četvorogodišnji ugovor i nosiće dres sa brojem 14.

"Upoznao sam se trenerom, već sam imao već jedan trening i shvatam njegove zahteve. Nadam ću to da opravdam očekivanja… Očekujem pobede kluba", rekao je Vakulko i dodao da je veoma zadovoljan ambijentom i atmosferom u klubu.

Ukrajinski vezni fudbaler je naveo da je pratio igre Partizana i da je gledao dve utakmice protiv Dinama iz Kijeva u Ligi Evrope.

"Bile su to utakmice u kojima su klubovi bili na istom nivou, samo je Dinamo imao malo više sreće", rekao je on.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev naveo je da veruje da će Partizan biti odskočna daska Vakulku za.veliku karijeru.

"Reč je o, verujte mi, velikom transferu, budućem A reprezentativcu, trenutno kapitenu mlade selekcije, momku koji mnogo obećeva i za čiju naklonost smo se borili. Retko kada se dešava da sami igrači iz jednog kluba imaju neverovatnu želju da neki igrač potpiše, tako je bilo u njegovom slučaju. Od prvog trenutka kada su ga videli konstatno sam imao pitanja da li će i kada će Juri potpisati, to dovoljno govori", rekao je Iliev.

"Verujem da će da ide samo uzlaznom putanjom i da će Partizan i njemu biti odskočka daska za veliku karijeru", dodao je on.

Vakulko će u toku dana zajedno sa ekipom otputovati na pripreme na Kipar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve