Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.01.2018.

23:45

Petar Jovanović pojačao Mladost

Doskorašnji fudbaler Čukaričkog Petar Jovanović novi je igrač lučanske Mladosti, saopštio je srpski superligaš.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Petar Jovanović pojačao Mladost
Starsportphoto

"Drago mi je što sam došao u organizovan i stabilan klub kakav je Mladost iz Lučana. Ova ekipa je u prošloj godini pokazala svoj kvalitet time što je izborila nastup u Evropi. Veoma je dobro što je gotovo ceo tim ostao na okupu i uz pristigla pojačanja očekujem plasman u plej-of. Nadam se da će moj dolazak dosta doprineti ekipi i da ću pružati dobre igre u prolećnom delu prvenstva", rekao je Jovanović.

Iskusni fudbaler koji igra na poziciji desnog beka u Lučane stiže iz ekipe Čukaričkog, gde je odigrao veoma dobru polusezonu. Iza sebe ima veliko internacionalno iskustvo koje je devet godina gradio u Rumuniji, igrajući za Vaslui, Politehniku i Univerzitateu Kluž.

U Srbiji nastupao je za veliki broj klubova, Jedinstvo Putevi, Radnički Stobeks, Mladenovac, Sloboda Užice, Radnički Niš, Rad i Voždovac.Fudbaleri Mladosti započeli su pripremeu Lučanima u ponedeljak, gde će trenirati sedam dana, a potom se sele u Antaliju u kojoj će boraviti do 10. februara.

Mladost je prvi deo sezone završila na devetom mestu sa 30 bodova, tri manje od osmoplasirane Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve