Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.01.2018.

16:58

"Petarda" Lacija, SMS dvostruki strelac

Ekipa Lacija sa 5:1 pobedila je Kjevo, u 21. kolu Serije A, a dvostruki strelac bio je Sergej Milinković-Savić.

Izvor: B92

Autor:B92

Getty Images

Reprezentativac Srbije postigao je dva efektna gola u 13. pobedi "nebesko plavih" u šampionatu Italije.

Domaći fudbaleri do gola prednosti došli su 23. minutu kada je strelac bio Luis Alberto.

Gosti su ubrzo uzvratili i preko Pučarelija poravnali rezultat na semaforu. To je bilo sve što smo videli od Kjeva, pošto će u nastavku meča dominirati Lacio.

U 32. minutu Milinković-Savić postigao je lep gol sa nekih 18 metara. Parolo je ostavio loptu srpskom igraču, a ovaj je snažnim udaracem savladao Sorentina. Sa tim rezultatom otišlo se na pauzu.

U nastavku meča videli smo još tri gola u mreži Kjeva. U 68. minutu Leiva je proigrao našeg igrača, a ovaj iz polu-voleja poslao loptu u mrežu. Bastos je u 83. minutu povisio na 4:1, dok je konačan rezultat postavio Nani u 86. minutu (5:1).

Ekipa Napolija slavila je na gostovanju u Bergamu protiv Atalante 1:0. Jedini gol na meču postigao je Dris Mertens u 65. minutu. Ovo je bio 17. trijumf ekipe Marucija Sarija.

Bolonja je sa 3:0 pobedila Benevento, a srpski igrač Filip Đuričić našao se za goste na terenu od 66. minutu.

Sampdorija je pred domaćom publikom slavila protiv Fiorentine sa 3:1, a sva tri gola za domaće postigao je Kvaljarela. Milinković je bio na klupi "Viole" i nije ulazio na teren.

Sasuolo i Torino su remizirali 1:1, a Ljajić i Vanja Milinković-Savić presedeli su meč na klupi "Bikova". Krotone je pobedio na gostovanju Veronu 3:0, a strelci na meču bili su Barberis (3), Stojan (54) i Riki u 67. minutu.

Udineze i SPAL odigrali su bez pobednika u 21. kolu Serije A. Udine je došao do vođstva u 11. minutu, ali je iskusni Sergijo Flokari u 49. doneo izjednačenje ekipi SPAL.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve