Nova vest
Fudbal

Subota, 20.01.2018.

16:47

U "Blaugrani" jaka konkurencija – Rafinja u Interu

Mazinjo, otac veziste Barselone kaže da Rafinja samo želi da "radi ono što voli u velikom klubu", pa najavljuje odlazak fudbalera u milanski Inter.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

U
Getty images

Inter Rafinju dovodi na pozajmicu s mogućnošću otkupa na kraju sezone. Rafinja se procenjuje na oko 35 miliona evra plus tri miliona bonusa.

Razlog odlaska je mali broj minuta u sadašnjem klubu. "Teško je ući u sastav Barselone jer ima tako mnogo igrača. Imao je i nesreću s povredom kolena u prethodne dve godine. Samo hoće da igra, da bude srećan i radi ono što voli u izuzetnom klubu kakav je Inter. Ima ugovor s Barselonom do 2020. ali pravimo predugovor s Interom do 2021.", rekao je Mazinjo za Globo.

Rafinja je brazilski izdanak Barsine škole koji je igrao za mlađe selekcije i Barselonu B pre odlaska u Seltu. Pre tri i po godine vratio se u Barselonu i od tada dao 11 golova na 79 utakmica za katalonski klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve