Nova vest
Fudbal

Subota, 20.01.2018.

14:00

Jovičić: Umorni smo, ali se ne žalimo

Prvi deo zimskih priprema polako se bliži kraju, a boravak crveno-belih na Pafosu uskoro će se završiti.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Jovičić: Umorni smo, ali se ne žalimo
Foto/fkcrvenazvezda

U nedelju sledi povratak u Beograd, i čini se da je pravo vreme za to jer su fudbaleri, sudeći po rečima Branka Jovičića, sve umorniji.

"Ovo je samo prvi deo priprema i svi smo znali šta nas očekuje. Prvih sedam dana radi se intenzivno, radi se na snazi. Bitno je da smo svi zdravi. Jučerašnji dan je prošao u najboljem redu, ujutru smo igrali igrice sa loptom, fudbal u četiri boje. Popodne smo imali lakši trening i polako privodimo kraju prvi deo priprema", rekao je Jovičić.

Zvezdin vezista je zadovoljan urađenim do sada.

Mogu da kažem da sam zadovoljan. Imali smo malu pauzu posle stvarno napornog prvog dela sezone u kojem smo odigrali 38 utakmica. Izuzetno smo se brzo vratili u ritam, i sad nas već očekuju i pripremne utakmice kako bismo se pripremili za evropske izazove, kao i za završnicu Superlige.

Jovičić ističe da je veoma važno to što je prvi deo priprema prošao bez povreda.

Svima teško padaju pripreme, bole nas mišići, umor nas polako stiže. Ali, svi smo zdravi, orni za rad, niko se preterano nije žalio i svi na svakom treningu pružaju maksimum. To je plus za ovu ekipu, kao i atmosfera koju drži Marko Gobeljić", rekao je Jovičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve