Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.01.2018.

19:20

Sukob Torina i Levantea zbog Lukića

Trener Levantea Huan Munjis izjavio je da ne dolazi u obzir da se mladi srpski fudbaler Saša Lukić vrati u Torino koji ga je poslao španskom klubu na pozajmicu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Sukob Torina i Levantea zbog Lukića
StarSport

Munjis je poručio da na Lukića ozbiljno računa, a Lukić je pozajmljen baš do kraja sezone.

"Čuli smo da Torino hoće da vrati Lukića. I ja želim Ronalda, ali mi ga Zidan ne da. Ne postoji mogućnost da nas Lukić napusti do kraja sezone", rekao je Munjis.

Problem je nastao zbog toga što u ugovori o pozajmici postoji klauzula da ukoliko bivši igrač Partizana ne odigra najmanje 50 odsto utakmica Levante mora da plati penale u iznosu od 500.000 evra.

Lukić je u prvom delu sezone odigrao samo pet utakmica, tri u Primeri, što je veoma iznerviralo predsednika Torina Urbana Kaira, koji je najavio povratak Srbina, ali odmah posle toga došlo je do zaokreta.

U poslednje vreme Lukić je u timu, odigrao je veoma dobro protiv Sevilje i Barselone i kako stvari stoje u drugoj polovini Primere imaće značajnu minutažu da bi Levante "uštedeo" 500.000.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve