Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.01.2018.

20:22

"PSŽ je 'zlatni zatvor', a Marko je za mene mrtav"

Donato Di Kampli, nekadašnji agent jednog od traženijih igrača prošlog leta, Marka Veratija kaže da Italijan za njega "više ne postoji".

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Getty Images

Veratijev bivši agent kaže da ga je fudbaler odbacio u stranu kao zrno peska posle odlaska u Pari Sen Žermen što se ispostavilo kao njegovo najgore iskustvo u poslu agenta.

"Ništa se više ne priznaje u našem svetu, to me žestoko pogađa. Verati je za mene mrtav. Protiv kluba i države, samo da bih bio odbačen u stranu kao zrno peska. Niko od PSŽ neće uzeti ni Nejmara, a to se odnosi i na sve ostale. Svi ti igrači su u 'zlatnom zatvoru', iz kog neće da izađu. Neki ugovori su nemogući bilo gde drugde. Zato moraju da ostanu tamo iako je Liga 1 obična lutkarska predstava", kaže razočarani menadžer igrača za Tutosport.

On je prokomentarisao i formu Havijera Pastorea koji u poslednje vreme ne igra mnogo. I njegov ugovor je u Parizu, podseća Di Kampli i tu se ne može ništa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve