Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.01.2018.

18:30

Fofana se vratio na Brdo: U Srbiji teže, ali bolje

Fudbaler Čukaričkog Beko Ismael Fofana srećan je što je ponovo u Beogradu i što može da pomogne ekipi sa Banovog brda u drugom delu sezone.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Fofana se vratio na Brdo: U Srbiji teže, ali bolje
Foto: FK Èukarièki

Fofana je bio u Irtišu od marta do decembra 2017, a pre toga je za Čukarički odigrao 22 utakmice i postigao pet golova i upisao tri asistencije.

"Počeli smo sa dobrim pripremama. Ekipa je u prvom delu sezone ostvarila veoma dobre rezultate i želim da nastavimo tako. Radimo mnogo na tome i prezadovoljan sam što mogu da pomognem", rekao je Fofana koji je ponovo zadužio dres sa brojem devet.

Fofana se vratio u Čukarički sa pozajmice iz Kazahstana i, kako je naveo, treninzi na Banovom brdu su su teži nego u Irtišu.

"Treninzi sa Lalom su odlični. Jeste nekad baš naporno, teže nego što je bilo u Irtišu, ali u Srbiji se igra bolji fudbal nego tamo. Ovde svi timovi igraju dobro i očekivano je da treninzi budu jaki ako hoćeš da budeš bolji od ostalih ekipa", rekao je bivši napadač Parizana.

On je naveo i da je gledao utakmice Brđana dok je bio na pozajmici i da se uverio da je Ognjen Mudrinski, koji je takođe napadač i petostruki strelac, odličan igrač i momak.

"Fokusirani smo svi da radimo i damo najbolje od sebe za tim. Ne razmišljamo ni o čemu drugom, pa tako nema govora o konkurenciji", rekao je Fofana.

Čukarički je prvi deo sezone u Super ligi Srbije završio na petom mestu sa 38 bodova.

Prvenstvo se nastavlja 17. februara, a ekipa Nenada Lalatovića dočekuje Mačvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve