Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.01.2018.

12:19

"Obično igrači udare sudiju, a sada je sudija udario mene"

Francuski sudija Toni Šapron koji je u nedelju na meču Nanta i PSŽ udario igrača a potom ga isključio, suspendovan je, a igraču su poništeni kartoni.

Izvor: B92

Autor:B92

Getty Images

Fudbaler Nanta Dijego Karlos je trčao iza Šaprona i pokušao je da se uključi u napad svog tima, kada je udario u sudiju i sapleo ga. Arbitar je tada šutnuo igrača u desnu nogu.

"Ništa mi nije bilo jasno, presekao mi je put kad je promenio smer trčanja, pao je i kad sam ga pogledao šutnuo me je. Pitao sam ga šta radi, a on je izvukao žuti, potom i crveni karton. Lagano sam ga odgurnuo želeći da razgovaram sa njim i pitao sam ga šta se događa", oglasio se igrač Nanta i dodao:

"Onda su nas svi okružili, a ja sam svima govorio da sam smiren, samo sam želeo da znam zašto to radi. I igrači PSŽ igrači su me ispitivali šta se dogodilo, a ja sam sam bio miran i kad sam izlazio s terena. Zanimljivo je bilo, obično igrači udare sudiju i dobiju suspenziju, ovaj put dogodilo se obrnuto, sudija je udario mene. Kasnije je sve bilo u redu, moji su kartoni poništeni, a njegova suspenzija nije moj problem."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve