Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.01.2018.

19:30

Miletić: Ima ponuda, ali nisam na prodaju

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je da je klub dobio ponude za njega, ali da razmišlja samo o crno-belima, Viktoriji Plzenj i odbrani "duple krune".

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Miletić: Ima ponuda, ali nisam na prodaju
StarSport

"Smatram da sam odigrao dobru polusezonu. Na sreću brzo sam se adaptirao po dolasku i počeo da igram i pružam dobre partije. Sve u svemu, zadovoljan sam učinjenim, ali sam siguran da ću biti još bolji u nastavku", rekao je Miletić za klupski sajt.

Miletić, koji je u Humsku stigao iz belgijskog Vesterloa, naveo je da će svoj dolazak u Partizan pamtiti po dobrim igrama.

"Ne samo svojim, već i celog tima čime sam skrenuo pažnju na sebe kod drugih klubova, što mi veoma imponuje. Kao što znate klub je dobio već unosne ponude za mene, ali za sada nisam na prodaju. Ovde mi je prelepo, razmišljam samo o Partizanu i kako da svi budemo još bolji, prođemo Viktoriju Plzenj i odbranimo duplu krunu", rekao je štoper Partizana.

Partizan će prvi meč posle zimske pauze igrati protiv Viktorije Plzenj u šesnaestini finala Lige Evropa.

"Ozbiljan protivnik sa kojim neće biti lako. Ali, mi smo svesni sebe, znamo koliko moŸemo i idemo u tom pravcu. Zato sada naporno radimo i spremamo se maksimalno za prvi meč", rekao je Miletić, koji je u utorak napunio 27 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve