Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.01.2018.

19:00

Arsenal se raspada, Volkot u Liverpulu

Ofanzivni vezista Arsenala Teo Volkot otišao je iz Londona u Liverpul gde bi mogao da potpiše za Everton.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Arsenal se raspada, Volkot u Liverpulu
Getty Images

Volkot je primećen na Evertonovom Finč farmu u utorak popodne, a britanski mediji javljaju da treba da prođe medicinske preglede u timu "Karamela".

Volkota menadžer Evertona Sem Olerdajs hoće da dovede da bi pojačao neefikasan napad, a za igrača Arsenala Everton bi trebalo da plati 22.5 miliona evra.

Volkot nije zadovoljan minutažom u Arsenalu jer nije igrao kao starter u Premijer ligi od aprila prošle godine, često je tokom 12 godina u Arsenalu bio povređen i to mu je ograničilo i brzinu i talenat.

Volkot bi mogao da postane drugo veliko pojačanje Evertona posle dolaska Dženka Tosuna iz Bešiktaša.

Tim Arsena Vengera je u velikim problemima poslednjih meseci. Saga u vezi sa odlascima Aleksisa Sančesa i Mesuta Ezila traje, tim je u međuvremenu pojačao Lakazet, ali Arsenal ne igra ni izbliza onako kako je nekad igrao kao član "velike četvorke" engleskog fudbala.

Zbog toga poslednjih dana ima sve više nagoveštaja da bi iz kluba mogao da ode i čovek sa najdužim stažom - Arsen Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve