Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.01.2018.

20:15

Hajnkes: Dao bih i poslednju košulju za De Brejnea

Trener Bajerna iz Minhena Jup Hajnkes veoma visoko ceni mladog vezistu Mančester sitija, Belgijanca Kevina De Brejnea.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Hajnkes: Dao bih i poslednju košulju za De Brejnea
Getty Images

Stručnjak koji je krajem prošle godine preuzeo Bajern u krizi od Karla Ančelotija kaže da bi za belgijskog igrača dao sve što ima.

De Brejne ove sezone igra neverovatno, a mnogo puta je genijalnim pasovima rešavao utakmice u korist Sitija koji je tek nedavno od Liverpula prvi put poražen.

"Kevin nije igrao baš najbolje prošle godine, ali bih za njega dao i poslednju košulju što imam. Na toj poziciji morate imati takvog igrača. De Brejne je očito vanserijski igrač u Evropi", istakao je Hajnkes za Kiker.

Belgijanac je dao osam golova i podelio 12 asistencija za Siti ove sezone, a Bajern je pobedio u 15 od 17 utakmica otkako ih vodi 72-godišnji veteran.

Niti je Bavarcima za sada preterano potreban De Brejne, niti bi ga Gvardiola pustio iz kluba, tek pohvala od stručnjaka kakav je Hajnkes ne može da škodi, a znak je da ga Bajern svakako ima na radaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve