Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.01.2018.

19:45

"Pobedimo i niko neće pitati gde sam bio kao igrač"

Novi selektor Velsa Rajan Gigs veruje da će razuveriti skeptične navijače nacionalnog tima pobedama na terenu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Getty images

Gigs je izabran za selektora i nasledio je Krisa Kolemana koji nije uspeo da se kvalifikuje na Mundijal u Rusiji iz grupe sa Srbijom.

Od starta je pri njegovom izboru zamerano to što je često izostajao sa prijateljskih utakmica dok je bio igrač, ali je Gigs rešen da ih razuveri.

"To ću uraditi pobedama. Dok god pobeđujemo to pitanje se neće postavljati. Na meni je da pružim sve, što i hoću, moj stručni štab će takođe i naravno svi igrači da zajedno učinimo zemlju ponosnom - baš kao pre dve godine na Evropskom prvenstvu", rekao je Gigs prenosi BBC.

Kritika je najviše bilo putem društvenih mreža za koje Gigs kaže da ih nema.

"Nisam na društvenim mrežama, pa ne vidim kritike. Znam da će ih biti, ali naš način da se borimo protiv toga je da pobeđujemo u utakmicama. Lepota fudbala je u tome što svako ima mišljenje. Podneo sam to kao igrač, podneću i kao selektor... Sve što mogu da uradim je da se trudim što napornije da stvorim pobednički tim", kaže Gigs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve