Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.01.2018.

16:00

Biser Humske se ugleda na Alvesa i Vulićevića

Trener Partizana Miroslav Đukić priključio je prvom timu tokom zimskih priprema nekoliko omladinaca, među kojima je i Luka Cucin.

Izvor: B92

Autor:B92

Biser Humske se ugleda na Alvesa i Vulićevića
Foto: FK Partizan

Cucin je u Partizan došao sa osam godina, gde ga je doveo Goran Njamculović.

Kroz čitavu Partizanovu omladinsku školu vodio ga je i o njegovoj karijeri brinuo trener Darko Tešović.

"Još uvek sam pod velikim utiskom, jer mi je to san od malena. Svaki fudbaler sanja o ovome, a posebno mi koji smo rasli gledajući prvi tim kako trenira. Imam malu tremu, više neku vrstu odgovornosti da se pokažemo u najboljem svetlu, ali to nestaje iz treninga u trening. Za nas mnogo znači što su nas svi momci dobro prihvatili kao ravne sebi i što u timu vlada lepa atmosfera", rekao je Cucin za sajt Partizana.

Cucin igra na poziciji desnog beka. Ističe da mu je uzor Dani Alves, ali da sa zadovoljstvom prati kapitena Miroslava Vulićevića koji igra na istoj poziciji.

"Kada bih trebao da pričam o njegovim vrlinama i šta mi se sviđa kod njega, onda bi ovaj intervju potrajao. Svakako mi je želja da budem njegov naslednik i da upravo od njega tokom ovih treninga naučim one prave stvari. Vulićević se sa svima ophodni sa puno pažnje i razumevanja i drago mi je da mogu da učim od najboljih", kaže mladi bek Partizana.

Tokom nedavnih testova u medicinskom centru Vita Maksima pokazao si neverovatnu fizičku spremu.

"Iskreno, očekivao sam takve rezultate, jer sam mnogo radio. Želja mi je da ostanem u prvom timu i da radom, posvećenošću i igrama nasledim jednom Vulićevića", dodaje Cucin.

Cucin pohađa vanredno srednju turističku školu na Novom Beogradu, gde mu je do kraja četvrte godine ostalo još nekoliko ispita.

"Puno vremena provodim čitajući knjige i to uglavnom motivacione. Volim da igram tenis, ali i da odem na bazen kad god imam vremena, jer me plivanje i opušta i daje drugu vrstu kondicije.Ovo je za mene dragoceno iskustvo i daću sve od sebe da opravdam poverenje trenera", zaključio je intervju mladi fudbaler.

Partizan će od 24. januara do 9. februara se spremati na Kipru, a Cucin bi mogao biti među omladincima koji će putovati sa šampionskim timom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve