Nova vest
Fudbal

Petak, 12.01.2018.

20:22

Murinjo ne demantuje da želi Sančesa

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo nije demantovao spekulacije da želi da dovede Aleksisa Sančesa na Old Traford.

Izvor: B92

Autor:B92

Murinjo ne demantuje da želi Sančesa
Foto: Getty images

Skaj je preneo da je Mančester junajted zainteresovan za Čileanca, kojem na leto ističe ugovor sa Arsenalom, a od njega je navodno odustao gradski rival Siti, jer "tobdžije" traže 35 miliona funti da ga puste u januaru.

"Da neko priča o jednom od mojih igrača, ne bih bio srećan. Sančes je fudbaler Arsenala. Ne znam, ali on će verovatno ovog vikenda obući Arsenalov dres. Mislim da nije ispravno da pričam o Aleksisu Sančesu", rekao je Murinjo.

Portugalac je naveo da ni uprava ni on ne veruju mnogo u januarski prelazni rok.

"Ne verujemo u dovođenje igrača samo da bi se reklo da radimo nešto. Ono što verujemo je to da ima igrača u svetskom fudbalu koje, ako imaš priliku da dovedeš, u januaru, martu ili julu, to moraš da pokušaš. U vezi sa Sančesom, sve što mogu da kažem, ono što svi ostali govore, je da je on fenomenalan igrač. Mislim da ne moram da kažem više od toga", rekao je menadžer Junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d