Nova vest
Fudbal

Petak, 12.01.2018.

19:00

Stojković: Želim da ostanem

Golman Partizana Vladimir Stojković rekao je da je njegova želja da ostane u klubu nesporna, ali će se u narednom periodu odlučiti o njegovom ostanku.

Izvor: B92

Autor:B92

Stojković: Želim da ostanem

"Došao sam, tu sam, kao što vidite, moja želja je nesporna i to ne treba dovoditi u pitanje. Ja sam tu, moja želja da ostanem je takođe tu. Videćemo šta će biti", rekao je Stojković.

Fudbaleri Partizana okupili su se danas u Sportskom centru Teleoptik pred početak priprema za drugi deo sezone u kom će se takmičiti na tri fronta. Prvi meč igraće protiv Viktorije Plzenj u Ligi Evropa.

"Jedna jako bitna utakmica za klub, za istoriju, ali ne treba dizati tenziju, ipak je to samo jedan fudbalski meč od kog samo treba da profitiramo, igrački ili finansijski. Treba ući hrabro i mudro", rekao je Stojković.

On je kazao da se "super oseća" i da je spreman za predstojeće izazove, kao i da je svako pojačanje za ekipu dobro.

"Svako pojačanje je za bolju konkurenciju, svaki novi igrač je dobrodošao u svakom klubu", kazao je golman Partizana.

Aktueni šampion države će se pored Lige Evropa na proleće takmičiti u Kupu Srbije i domaćem prvenstvu, u kom posle 22 kola ima devet bodova zaostatka.

"Devet bodova može da se stigne. Zvezda je već imala devet bodova prednosti, i ne vidim zašto ne bi moglo i ove godine da se stine. Moramo da se trudimo, da imamo ciljeve i težimo ka tome", rekao je defanzivac Bojan Ostojić.

On je dodao da je utakmica protiv Viktorije Plzenj, možda i najvažnija u 2018. godini.

"To je jedna od najvažnijih u 2018. godini... Moramo dobro da se spremimo", dodao je štoper.

Fudbaleri Partizana će u Beogradu trenirati do 24. januara, kada se ekspedicija crno-belih seli na Kipar, gde će ostati do 9. februara.

"Po ko zna koji put idem na pripreme. Nikada nisam odmoran, uvek je potrebno da dam više. Idemo na nove pripreme, idemo na našu staru destinaciju, Kipar, gde moramo maksimalno ozbiljno da se spremimo, bolje nego prošle sezone, kako bismo imali mnogo boje rezultate. Meni su pripreme uvek dosadne i jedva čekam utakmice u kojima moramo nastaviti s dobrim igrama", rekao je Ostojić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d