Nova vest
Fudbal

Petak, 12.01.2018.

15:44

Salah o Realu: Srećan sam na Enfildu

Napadač Liverpula Mohamed Salah rekao je da ga glasine o odlasku sa Enfilda više i ne dotiču i istakao da je srećan u klubu.

Izvor:

Autor:

Salah o Realu: Srećan sam na Enfildu
Getty Images

"Čuo sam toliko glasina da me to više i ne dotiče. U Liverpulu me svi toliko dobro tretiraju, pripadam Liverpulu i srećan sam na Enfildu. Neka ostane na tome...", rekao je Salah, preneli su britanski mediji.

Egipatski reprezentativac je u Liverpul stigao prošlog leta iz Rome kada je potpisao višegodišnji ugovor vredan 36,9 miliona dolara.

U medijima se sve češće pojavljuju priče da bi on karijeru mogao da nastavi u Real Madidu.

Salah je u izboru navijača proglašen za najboljeg igrača Liverpula za decembar, a nešto ranije i za najboljeg igrača Afrike u prošloj godini.

"Veoma sam srećan što sam ponovo dobio ovu nagradu. Uvek je dobar osećaj osvojiti nagradu jer to znači da radite naporno, da pomažete timu. Ali, kao što sam i ranije govorio, najvažnije su pobede, a mi pokušavamo da pobedimo u svakoj utakmici", rekao je Salah.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve