Nova vest
Fudbal

Petak, 12.01.2018.

15:10

"Legija, Španci, Portugalci... svi žele Ivanovića"

Potpredsednik Spartaka Goran Drača rekao je da je klub dobio mnogo ponuda za Đorđa Ivanovića, da je najozbiljnija ponuda Legije, ali da neće žuriti sa odlukom.

Izvor:

Autor:

StarSport

"Đorđe Ivanović sa našim klubom ima važeći ugovor koji traje još godinu i po, osim Legije, čija je ponuda najozbiljnija, javila su se i dva kluba iz Poljske, dva iz Slovačke, po jedan klub iz Španije, Portugala i Belgije kao i jedan broj klubova iz Istočne Evrope i svi su zainteresovani za Ivanovića", rekao je Drača za sajt kluba.

Kao jedan od zainteresovanih klubova mediji su spominjali i Partizan, a tokom dana se pojavila i informacija da se Ivanović dogovorio sa crno-belima.

"Interesovanja je mnogo, ali ne žurimo. Tržišna cena ovog igrača je visoka i nije ni blizu ponude koja se pominje po medijima. Veliko je pitanje da li srpski klubovi mogu da isprate tu cenu", dodao je on.

Drača je istakao da prodaje igrača u bescenje neće biti.

"Spartak je na pragu da realizuje tri ozbiljna transfera svojih igrača tako da u nastavku sezone nećemo biti opterećeni finansijskim problemima. Kada uzmemo u obzir postavljeni cilj, a to je plasman u Evropu, može da se dogodi da neće biti dalje prodaje igrača jer bi mogli da narušimo fizionomiju tima koji imamo", rekao je on.

"U svakom slučaju, igrači mogu da idu iz kluba uz našu saglasnost i uz odgovarajuću finansijsku ponudu. Sačekaćemo nekoliko dana, sagledati pristigle ponude, a u prvom redu ponudu Legije i tek nakon toga doneti najbolju odluku za naš klub. Prodaje igrača u bescenje neće biti", zaključio je potpredsednik Spartaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d