Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.01.2018.

19:00

Mesijeva bezdušna poruka Abidalu

Bivši fudbaler Barselone Erik Abidal otkrio je kako je ga je Lionel Mesi razočarao u vreme dok se Francuz borio sa karcinomom.

Izvor: B92

Autor:B92

Mesijeva bezdušna poruka Abidalu
Foto: Gettyimages

Abidal je 2011. godine oboleo od raka i nikada se više nije bavio fudbalom.

Bivši reprezentativac Francuske je ovu tešku bolest uspeo da da pobedi i u intervjuu za lokalne medij otkrio je da je u najtežim trenucima dobijao i neke nljudske poruke.

"To je bol koju će se celog života sećati. Bilo je nepodnošljivo kao kad te neko bode nožem. Kada mi je doktor rekao da moram na još jednu operaciju, bio sam srećan. Takvu patnju ne bih poželeo nikome”, rekao je Abidal i otkrio čija ga je poruka šokirala.

'Bio sam baš mršav i uoči utakmice napravio sam video poruku i poslao je saigračima da bih im dao podršku. Da li znate što mi je Mesi na to rekao? Da im više ne šaljem takve stvari jer im štete. Ja to nisam tako video hteo sam da ih odbranim, ali su mi rekli da me vide kao kostura i to ih uznemiruje".

Bivši reprezentativac Francuske posle Barselone igrao je još za Monako i Olimpijakos, ali nikad više nije istom nivou i penzionisao se 2014. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve