Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.01.2018.

16:11

Bašakšehir se ne šali – stigao Arda Turan

Dosadašnji igrač Barselone Arda Turan biće u četvrtak ili najkasnije u petak zvanično predstavljen u turskom Bašakšehiru.

Izvor:

Autor:

Bašakšehir se ne šali – stigao Arda Turan
Getty images

Prema rečima trenera istanbulskog kluba Abdulaha Avćija, nije bilo lako dovesti dugogodišnjeg reprezentativca Turske i zbog toga je zahvalan predsedniku kluba Gokselu Gamusdau.

"Transfer će biti završen sutra ili prekosutra. Arda je naš dugogodišnji cilj i hvala predsedniku što nam je omogućio da ga realizujemo", izjavio je trener kluba koji trenutno zauzima prvo mesto na tabeli turskog šampionata.

Bašakšehir tu želi i da ostane, a jedan od ciljeva, prema nezvaničnim saznanjima B92.net, jeste i dovođenje centarfora Crvene zvezde Ričmonda Boaćija.

Turan je u Barselonu došao 2015. godine kao veliko pojačanje iz Atletiko Madrida, ali nije uspeo da se ozbiljnije nametmne, pa je odigrao samo 36 utakmica, postigao pet golova i osvojio Primeru, dva španska kupa i jedan Superkup.

Turan je karijeru počeo u Galatasaraju, a za selekciju Turske odigrao je tačno 100 utakmica i postigao 17 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve