Nova vest
Fudbal

Subota, 06.01.2018.

19:12

Zidan: Ne vidim Ronalda kako igra za drugi klub

Zinedin Zidan, trener Real Madrida, rekao je kako ne vidi Kristijana Ronalda kako igra za neki drugi klub, osim za aktuelnog šampiona Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Zidan: Ne vidim Ronalda kako igra za drugi klub
Getty images

"Ne mogu da zamislim Real Madrid bez Kristijana", kazao je Zidan na konferenciji za štampu.

Kao i tokom svakog prelaznom roku u poslednjih nekoliko godina, jedan od glavnih "tračeva" je kako Ronaldo nije zadovoljan u Madridu, a tako je i tokom ovog januarskog roka.

"Ne vidim Kristijana kako igra za neki drugi klub... Što se tiče golmana, mislim da nam on sada nije potreban", kazao je Zidan.

Ekipa Real Madrida u nedelju gostije Selti u Vigu u 18. kolu španske LaLige.

"To je veoma važna utakmica za nas. Selta je odmarala trojicu igrača protiv nas i mislim da će odigrati dobar meč sutra. Biće dosta fizički meč", rekao je Zidan.

Madridski klub nalazi se na četvrtom mestu sa 14 bodova manje od Barselone, ali i utakmicom manje. Selta je 11. sa 21 bodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve