Nova vest
Fudbal

Sreda, 03.01.2018.

22:25

Poćetino: Real pod jednim uslovom dobija Kejna

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino svestan je da najbolji strelac "Pevaca" Hari Kejn možda neće čitavu karijeru provesti u Londonu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Poćetino: Real pod jednim uslovom dobija Kejna
Getty images

Napadač Totenhema je rekao da bi voleo da ostane u klubu u kome igra sezonu karijere i za sada je zaštitno lice ekipe.

Svojevremeno su Garet Bejl i Luka Modrić bili ključni šrafovi u igri Totenhema, ali kada je pozvao madridski Real, ni jedan ni drugi nisu odbili poziv.

"Kao menadžer Totenhema, ako se Madriđani uključe ponudom, ne bismo prodavali. On će ostati ovde i svi će to morati da razumeju" , rekao je Poćetino za El Ćiringito.

Real ili neki drugi klub bi mogao da otkupi ugovor Harija Kejna ako to bude hteo pod jednim uslovom.

"Ako vam igrač sam traži da ide kao što se desilo sa Modrićem ili Bejlom... onda ćemo videti šta će biti. To se za sada nije desilo. Nadam se da će Hari Kejn ostati ovde još mnogo godina i doneti mnogo golova, pobeda i titulu. To je ono što mi želimo", rekao je Poćetino.

Hari Kejn je trenutno najbolji strelac Premijer lige sa 18 golova na 20 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve