Sport / Fudbal 37

"I da ne osvojimo ni bod, porodica je najvažnija"

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je David Silva slobodan da odsustvuje iz tima da bi rešio porodični problem sa detetom.

MLJIzvor: B92
Getty images

Silva je dobio prevremeno rođenog sina Matea i u poslednje vreme je odsustvovao zbog terapija, a dobio je podršku menadžera i saigrača.

"Želim da se zahvalim svima na ljubavi i pozitivnim željama koje sam primio poslednjih nedelja. Posebno hoću da zahvalim svojim saigračima, treneru i ljudima iz kluba jer razumeju moju situaciju. Takođe, želim da podelim sa vama i da se moj sin Mateo, koji je rođen mnogo pre vremena, bori iz dana u dan uz pomoć medicinskog tima", napisao je na društvenim mrežama Silva.

On je igrao protiv Votforda u pobedi 3:1, a na konferencji za medije Gvardiola je rekao da nije problem ako Silva mora da bude van stroja da bi bio sa partnerkom Jesikom Suares Gonsales. On je propustio i Totenhem u Liga kupu i Lester, dok je protiv Bornmauta igrao.

"Porodica je najbitnija. Vidite koliko nam je David bitan, ali ne znam koliko će biti ovde. Slobodan je da ide kući ako mora. Nije bitno da li ćemo osvajati poene dok je odsutan. Porodica je najvažnija", rekao je Gvardiola posle Votforda.

Komentari 37
Čitajte
Pošalji komentar