Nova vest
Fudbal

Subota, 30.12.2017.

21:59

Navijači prozvali Pogbu jer je "ukrao" gol Matiću

Navijači Mančester junajteda su prozvali Pola Pogbu da je "ukrao" gol Nemanji Matiću u 82. minutu utakmice sa Sautemptonom.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Navijači prozvali Pogbu jer je
Getty images

Ešli Jang je centrirao, Matić se najbolje snašao u kaznenom prostoru Sautemptona, šutirao je u padu ka golu Mekartija, a loptu je ispred gol linije dotakao Pogba i gurnuo je preko linije.

Francuz je, u trenutku kada je Srbin šutirao, bio u ofsajdu pa je sudija podigao zastavicu a Junajted je ostao bez gola.

Mada se na snimku ne vidi baš najbolje da li bi lopta posle šuta Matića sigurno ušla, svakako se čini da je tako. Mnogi navijači "Crvenih đavola" zbog toga su besni na veznog igrača iz Francuske.

Jedni konstatuju da je previše velikodušan jer je poklonio bodove, drugi da je igrač skuplji od 100 miliona evra koji ne zna šta je ofsajd, a treći se pitaju da li mu treba pregled vida i niko od njih nije zadovoljan.

Junajted je nastavio da se muči u prvenstvu Engleske u odnosu na početak sezone. Odigrao je nerešeno sa timom Dušana Tadića bez golova, Tadić je bio dobar, a Murinjo je ostao i bez Romelua Lukakua koji je bio bez svesti posle udarca u glavu.

Kako je izgledala situacija kod šuta Matića možete pogledati na snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve