Nova vest
Fudbal

Subota, 30.12.2017.

21:39

Klop: Najbolji Liverpul koji sam gledao

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da je protiv Lestera gledao najbolju reakciju svog kluba nakon primljenog gola.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Klop: Najbolji Liverpul koji sam gledao
Getty images

Liverpul je već drugog minuta kiksirao u odbrani što su iskoristili Mahrez i Vardi da Lester povede sa 1:0. Od tog trenutka

Liverpul je počeo da pritiska, promašio je nekoliko dobrih prilika, a najbolji je još jednom bio Mohamed Salah.

"Savršeni dan je kad dobijamo ove utakmice. Primili smo gol ali ja nikada nisam video bolju reakciju svoje ekipe u takvoj situaciji. Publika je bila neverovatna i trebala nam je da damo ta dva gola", rekao je Klop, prenosi BBC.

Oba gola je dao Mohamed Salah, prvo u 52. a onda u 76. minutu i u oba slučaja je izveo lepe poteze čime je produžio svoju sezonu iz snova.

"Mo Salah je bio fantastičan, svojim driblinzima i pregledom igre. Nisam mogao ništa više od njega da tražim. Ostati u ovakvoj ligi je velika stvar i srećan sam zbog Moa i tima, jer je ovo grupa odličnih momaka. Dobar timski nastup i zaslužena pobeda", rekao je Klop.

Salah je izmenjen posle drugog gola, hramao je, a Klop ga je izveo iz predostrožnosti. Kaže da nije hteo da rizikuje jer nije bilo potrebe.

Liverpul je posle pobede ostao na četvrtom mestu, a Lester je deseti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve