Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.12.2017.

18:59

Nejmar: Plašio sam se da neću moći da hodam

Najskuplji fudbaler sveta prisetio se SP 2014. kada je zbog povrede propustio završnicu Mundijala i morao da odsusvuje sa terena više od šest meseci.

Izvor: B92

Autor:B92

Nejmar: Plašio sam se da neću moći da hodam
Foto: Gettyimages

“Uh, kakva je to bol bila. Sećam se da sam ležao na travi, a Marselo je govorio lekarima da požure. Ja sam mu odgovorio da nema potreba, da mogu da nastavim jer sam želeo da pobedim“.

Reprezentativac Kolumbije Huan Kamlio Zuniga startovao na Nejmaru tokom meča dve selekcije u četvrtfinalu SP. Nejmar je na nosilima iznet sa terena, a zbog povrede propustio je završnicu Mundijala,kao i težak poraz od Nemačke (7:1).

"Nisam mogao da se okrenem, ni da podignem noge. Počeo sam da plačem jer je bilo bolno i nisam osećao ništa. Lekari su dali sve od sebe, ali ni danas ne zaboravljam kakva je to bila bol kada sam morao da ispružim nogu. Onda sam shvatio da ne postoji način da nastavim utakmicu. Plašio sam se čak da nikad više neću hodati", otkrio je Nejmar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve