Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.12.2017.

10:32

Sergeja gledali Barsa, Čelsi, PSŽ, on priča o Laciju

Fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić istakao je da nije mario na to što su ga u Bergamu gledali brojni skauti najvećih evropskih klubova.

Izvor: B92

Autor:B92

Sergeja gledali Barsa, Čelsi, PSŽ, on priča o Laciju
Foto: Getty images

Sjajnim igrama u dresu rimskog kluba Milinković-Savić je pre nekoliko meseci postao jedan od traženijih igrača u Evropi, a skautima koji su ga gledali predstavio se na savršen način – sa dva gola.

Juventus, Mančester junajted, Mančester sitij, Liverpula, samo su neki od klubova za koje se spekuliše da planiraju da ga kupe, a u nedelju su ga u Begramu posmatrali predstavnici Barselone, Monaka, Čelsija i Pari Sen Žermena.

"Dao sam dva važna gola, igram za Lacio i nije mi bitno ko je došao da me gleda. Srećan sam u Laciju", rekao je Milinković-Savić za Medijaset posle meča.

Milinković-Savić ima ugovor do 2022. godine, ali od narednog leta skoro sigurno napušta Lacio u velikom transferu, najvećem u istoriji kluba.

Predsednik Lacija Klaudio Lotito prošli prelazni rok, prema sopstvenom priznanju, odbio je ponudu od 70 miliona evra i zahteva najmanje 100 miliona za 22-godišnjeg Srbina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve