Nova vest
Fudbal

Petak, 15.12.2017.

19:43

Milanu Borjanu trofej "Ilija Pantelić"

Golman Crvene zvezde Milan Borjan proglasen je za najkorisnijeg čuvara mreže jesenjeg dela Superlige u tradicionalnom izboru Sindikata Nezavisnost i SOS kanala.

Izvor: B92

Autor:B92

Milanu Borjanu trofej
Starsportphoto

Borjan je na 17 utakmica 11 puta sačuvao mrežu, primio šest golova, zaradio dva žuta kartona i sakupio ukupno 18 poena, duplo više od drugoplasiranog Zorana Popovića iz Voždovca.

Trofej Ilija Pantelić, uručio mu je njegov prvi trener Zdravko Bukarica, dok mu je u ime Sindikata 'Nezavisnost' i SOS kanala ručni sat predao idejni tvorac akcije Nebojša Petrović.

"Srećan sam što po drugi put osvajam trofej koji nosi ime legendarnog golmana Vojvodine i jugoslovenske reprezentacije. Prvi put sam to učinio kao golman niškog Radničkog. Rekao sam ljudima u klubu da tokom zime ne prihvataju nikakve ponude za moj transfer jer želim da ostanem do kraja sezone, da osvojim titulu sa Zvezdom i da ponovo budem u konkurenciji za ovo laskavo priznanje", rekao je Borjan na svečanosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve