Nova vest
Fudbal

Petak, 15.12.2017.

19:15

Žena hrvatskog huligana: Išli su u BG turistički

Supruga Damira Tovarića, Splićanina koji je učestvovao u sukobu na južnoj tribina stadiona u Humskoj, rekla je za "Index" da su u Beograd išli turistički.

Izvor: B92

Autor:B92

Žena hrvatskog huligana: Išli su u BG turistički
Starsportphoto

Mija Tovarić u izjavi za hrvatski portal demantovala je pisanja medija da im je plaćeno 10 hiljada evra.

Takođe, ona je istakla da su infomarcije kako su u hotelskoj sobi pronađane droga i oružje, potpuno neproverene.

"Mojem suprugu slomljena je gornja vilica i ima nagnječenje mozga. Pobegao je iz bolnice, ali uhvatili su ga specijalci kada je došao u hotel. Svi se sada osim Firića nalaze u policiji. Određeno im je zadržavanje od 48 sati.Terete ih za organizivano izazivanje nereda na stadionu, ove sve stvari koje pišu srpski mediji, da su u hotelskoj sobi pronašli oružje i drogu, potpuno su neproverene", rekla je Mija Tovarić za Indeks.

Kako kaže: "Splićani su išli u Beograd turistički i demantovala je pisanje srpskih medija da im je plaćeno po deset hiljada evra da izazovu incident".

U sredu veče odigran je derbi između Partizana i Crvene zvezde, međutim njega nije obeležila igra, već nemiri na južnoj tribini.

Huligani su ispitani posle višesatnog saslušanja, a opširnije o tome pročitajte na našoj INFO strani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve