Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.12.2017.

19:28

CZ: Klub na putu povratka na mesto koje mu pripada

Upravni odbor Crvene zvezde je u četvrtak održao redovnu sednicu na kojoj je glavna tema bio rezime učinjenog u protekloj polusezone.

Izvor:

Autor:

CZ: Klub na putu povratka na mesto koje mu pripada
crvenazvezdafk.rs

"UO u kompletnom sastavu je odao priznanje igračima, stručnom štabu i menadžmentu kluba na izvanrednim dostignućima u domaćim, ali naročito međunarodnim okvirima i vraćanju kluba na mesto koje mu pripada", navodi se na zvaničnom sajtu.

Takođe, konstatovano je da je operativni deo kluba uradio mnogo pozitivnih stvari na finasijskoj stabilizaciji i infrastrukturi kluba, odnosno stadiona – "što je naročito važno za budućnost Crvene zvezde u svakom smislu".

Najtrofejniji srpski klub je posle 25 godina prošao u nokaut fazu nekog evropskog takmičenja, dok je u nacionalnom šampionatu sezonu završio sa devet bodova više od drugoplasiranog Partizana.

Sezona u Superligi nastavlja se 17. februara, ali crveno-bele četiri dana ranije čeka mnogo važniji duel – gostovanje moskovskog CSKA u borbi za osminu finala Lige Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve