Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.12.2017.

16:55

Bešiktaš pozajmljuje, pa kupuje Boaćija za 9mil €?

Za Ričmonda Boaćija, napadača Crvene zvezde, svakim danom stižu nove ponude.

Izvor:

Autor:

Bešiktaš pozajmljuje, pa kupuje Boaćija za 9mil €?
Getty images

Ovoga puta, turski CNN prenosi da je tamošnji šampion Bešiktaš ušao u trku sa Renom i Anderlehtom, koji su takođe poslali zvanične predloge za transfer u Ljutice Bogdana 1.

Za razliku od Francuza koji su ponudili sedam, odnosno Belgijanaca koji nude šest miliona evra – crno-beli iz Istanbula spremni su da za Ganjanina izdvoje 9.000.000.

Ipak, kako se navodi, Bešiktaš ima želju da najpre pozajmi bivšeg centarfora Đenoe, Juventusa i Atalante, s opcijom kupovine za spomenutu sumu na kraju isteka iste.

S druge strane, Turci navode i da će njihov predstavnik u osmini finala Lige šampiona imati konkurenciju u moskovskom CSKA, narednom rivalu srpskog tima u nokaut fazi Lige Evrope, ali i engleskom šampionu Čelsiju, još nekolicini premijerligaša i nekoliko kineskih klubova.

Boaći je u januaru stigao u Beograd i ekspresno obezbedio sebi mesto među u srcu napada. U pitanju je bila pozajmica iz italijanskog drugoligaša Latine, ali se ona u međuvremenu ugasila, pa je Ričmond potpisao trogodišnji ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom.

I sâm Zvezdan Terzić, generalni direktor Zvezde, najavio je odlazak strelca 22 gola na 27 mečeva ove sezone za tim sa Marakane, dok on kaže da je sve "u rukama Boga".

Za Zvezdu je ukupno odigrao 47 susreta, postigao 38 pogodaka i četiri puta bio asistent, a u međuvremenu se vratio i u redove nacionalnog tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve