Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.12.2017.

12:20

Udovičić: Akcenat na rezultat, ne na nasilje

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić osudio je sinoćnje nasilje na tribinama Partizanovog stadiona i naglasio da to nije prava slika sporta u Srbiji.

Izvor: SM

Autor: SM

Udovičić: Akcenat na rezultat, ne na nasilje
Foto Tanjug, Tanja Valiæ

Poslednji duel Partizana i Crvene zvezde zvešen je nerešenim rezultatom 1:1, ali je protekao u senci divljanja na tribinama, epicentar je bio jug, a prema nezvaničnim informacijama, tukli su se navijači Partizana međusobno.

Na derbiju je povređeno skoro 20 osoba, neki su odmah prebačeni u Hitnu pomoć ambulantnim kolima, ali nema životno ugroženih.

Udovičić je istakao da doneti zakoni daju rezultate i da je poslednje četiri godine smanjeno nedolično ponašanje na sportskim dešavanjima.

Kako kaže, mediji ne treba u prvi plan da ističu ono što pojedinac ili grupa radi već u prvi plan treba da se stave sportski uspesi takmičara.

"Ne želim da budem ministar koji negativno ističe u prvi plan već želim da budem ministar kom su sportski rezultati na prvom mestu", zaključio je Udovičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve