Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.12.2017.

12:05

Inter i Junajted planiraju trampu vezista?

Italijanski Inter i engleski Mančester junajted mogli bi tokom januarskog prelaznog roka da naprave trampu ofanzivnih veznih igrača.

Izvor: AK

Autor: AK

Inter i Junajted planiraju trampu vezista?
Foto: Getty images

Kako prenosi ugledni sportski dnevnik "Korijere delo sport" (Corriere dello Sport), "Nerazuri" su ponudili "Crvenim đavolima" Žoaa Marija za Henriha Mhitarjana.

Mario ima 24 godine, Inter ga je pre godinu i po platio 45 miliona evra Sportingu, ali nije opravdao očekivanja u Milanu. Na 43 utakmice postigao je tek tri gola.

S druge strane, Mhitarjan je takođe na leto 2016. stigao u Junajted, za oko 40 miliona iz Borusije Dortmund, ali je takođe podbacio, posebno ove sezone u kojoj retko igra kod Žozea Murinja (dva gola na 17 utakmica).

Međutim, Inter bi napravio sebi problem za jedan drugi planiran transfer u slučaju dolaska Mihatarjana. Pošto bi Jermenin zauzeo poziciju igrača van Evropske unije, onda "nerazuri" ne bi mogli da dovedu Ramireša iz kineskog Đangsu Suninga.

Prvobitno su u Milanu planirali da Marija pošalju u Pari Sen Žermen, a zauzvrat od Parižana dobiju Argentinca sa italijanskim pasošem Havijera Pastorea, ali trener Intera Lučano Spaleti preferira Mhitarjana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve