Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.12.2017.

11:20

Suze Donarume zbog navijača, Bonuči ga tešio

Navijači Milana na meču protiv Verone istakli su transparent upućen golmanu 'Rosonera' Đaunliđiju Donarumi, koji se zbog toga i rasplakao.

Izvor: B92

Autor:B92

Suze Donarume zbog navijača, Bonuči ga tešio
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO Scene two half-length

Milan je u sredu savladao Veronu sa 3:0 i prošao u četvrtfinale Kupa, ali slika uplakanog Donarume obišla je svet.

Uoči meča 18-godišnji golman 'Rosonera' uoči'pozdravljen' je od navijača Milana pogrdnim natpisom na kom je pisalo:

"Šest miliona godišnje i dolazak tvog brata parazita u klub? To je psihološko nasilje! Odlazi, našem strpljenju je došao kraj".

Donaruma je teško podneo uvrede i poruku pa se rasplakao u svlačionici gde su ga tešili saigrači, kao kapiten Leonardo Bonuči, a podršku mu je pružio i trener Gatuzo.

Navijači Milana izrazili su nezadovoljstvo prema golmanu posle informacija da je golman pisao klubu i tvrdio da je potpisao ugovor pod psihološkim pritiskom, kao i da želi da napusti Milan kao slobodan igrač.

Donaruma je letos produžio ugovor sa Milanom, a italijanski mediji navode da Rajola i generalni direktor Marko Fasone rade na izlaznoj klauzuli koja bi trebalo da iznosi 40 miliona evra, a ukoliko nezdovoljstvo poraste postoji verovatnoća da golman ode već u januaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve