Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.12.2017.

08:52

Boaći o odlasku: Videćemo šta je Bog spremio

Ričmond Boaći možda je u "večitom" derbiju postigao poslednji gol za Crvenu zvezdu, ali on ni posle meča u Humskoj nije želeo da otkrije gde će biti u januaru.

Izvor: B92

Autor:B92

Boaći o odlasku: Videćemo šta je Bog spremio
Foto: StarSport

Boći je sedam minuta pre kraja lukavim udarcem po zemlji savladao Vladimira Stojkovića i doneo Zvezdi važan bod u 156. "večitom" okršaju.

"Ne znam šta će se desiti u narednom periodu, ja sam fudbaler, a ne menadžer. Sačekaću da vidim šta budućnost nosi. Videćemo šta je Bog spremio za mene", rekao je Boaći.

Golom Boaćija Zvezda je zadržala devet bodova prednosti ispred najvećeg rivala uoči zimske pauze u Superligi Srbije.

"Zahvaljujem bogu na rezultatima koji su iza nas. Zaista smo silno želeli da pobedimo danas, ali bog je za nas pripremio nerešen rezultat i siguran sam da postoji dobar razlog za to. Zaista smo odličan tim i fantastično je igrati sa ovakvim fudbalerima, malo nam je nedostajalo danas", rekao je napadač iz Gane.

"Verujem u timski rad, svaki gol koji postignem je plod timskog duha i posvećen je navijačima. Bez čitave ekipe i navijača ne bi bilo ni Boaćija. Veoma cenim svoj tim i sve što imam u Zvezdi", dodao je Boaći.

Takmičenje u Superligi Srbije nastaviće se 17. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve