Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.12.2017.

22:26

Bajern su mučio sa Kelnom, Jojić igrao 90 minuta

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su pred domaćom publikom Keln sa 1:0 u 16. kolu Bundeslige.

Izvor: PT

Autor: PT

Bajern su mučio sa Kelnom, Jojić igrao 90 minuta
Getty Images

Izabranici Jupa Hajnkesa ostvarili su teže nego šti se očekivalo pobedu, s obzirom da je Keln poslednjeplasirana ekipa sa samo tri boda.

Odlučujući gol na meču postigao je Robert Levandovski u 60. minutu. Miler je sjajno spustio loptu Poljaku kojem nije bilo teško da savlada Horna.

Do kraja meča Keln je imao priliku u 87. minutu da dođe do izjednačenja, međutim Starke je sprečio šok na "Alijanc areni".

Minhenski klub suvereno drži prvo mesto Bundeslige, pošto imaju 38 bodova iz 16 utakmica, dok je Keln ostao zakucan za dno sa samo tri boda.

Srpski fudbaler Miloš Jojić igrao je svih 90 minuta u porazu "Jarčeva".

Ekipa Šalkea savladala je sa 3:2 Augsburg u 16. kolu Bundeslige. Srpsi igrač Matija Nastasić odigrao je svih 90 minuta za Šalke.

Posle 47 minuta igre domać igrači imali su dva gola prednosti (Di Santo 44, Burgstaler 47), međutim Augsburg se nije predavao i do 79. minuta uspeo je da izjednači (Saubi 64, Gregoriš 89p).

Ipak, polse samo četiri minuta igre dosuđen je penal za Šalke. Kaliđuri je bio precizan, pa je tako ekipa trenera Tedeska došla do važnog trijumfa.

Fudbaleri Herte pobedili su sa 3:1 Hanover, a najzaslužniji je bio iskusni Salomon Kalu koji je postigao dva gola u prvom poluvremenu (18, 45). Minimalnim rezultatom slavili su Hofenhajm i Bajer Leverkuzen.

Srpski fudbaler Miloš Veljković odigrao je 90 minuta u porazu Verdera od Bajera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve