Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.12.2017.

21:00

Ožegović: Zaslužili pobedu, teško mi je da pričam

Ognjen Ožegović, fudbaler Partizana nad kojim je napravljen penal u derbiju, rekao je da nema dileme da li je sudija Milorad Mažić doneo dobru odluku.

Izvor: B92

Autor:B92

Ožegović: Zaslužili pobedu, teško mi je da pričam
StarSport

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno sa Crvenom zvezdom u 22. kolu Superlige Srbije, a jedini gol za crno-bele postigao je iz penala Suma.

"Mislim da nije bilo dileme kod penala, ne znam da li ste gledali snimke, ali eto konačno i nama suđen penal u derbiju", rekao je Ožegović posle meča, nad kojim je napravljen jedaneasterac.

Ožegović je istakao da je Partizan zaslužio sva tri boda jer su bili bolji protivnik.

"Mislim da smo zaslužili sva tri boda, da smo bili bolji celu utakmicu. Imali smo jedan pad, od 60-70 minuta, ali stvarno sam razočaran i teško mi je da pričam", kazao je Ožegović.

Napadač Partizana rekao je da je već video pobedu za svoj tim

"Već sam video pobedu, imali smo neke šanse, konkretno ja, ali mislim da smo bili bolji u svim segmentima i da smo trebali da pobedimo. Sad nam ostaje da se odmorimo, igrali smo bez snage bukvalno smo izvlačili posledni atom snage".

Ožegović je zaključio da je bio previše motivisan ida ne bi trebalo da otpisuju Partizan u nastavku sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

131 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve