Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.12.2017.

16:57

Sergeja hoće Barsa, Živković u Valensiji?

Posle Mančester Junajteda, Sitija i Juventusa u trku za srpskog fudbalera Sergeja MIlinkovića-Savića uključila se i Barselona, prenosi Mundo Deportivo.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Sergeja hoće Barsa, Živković u Valensiji?
Getty Images/EPA/GEORGIOS KEFALAS

Kako se navodi, skauti katalonskog kluba Robert Fernandez i Urbano Ortega gledali su u ponedeljak uvece utakmicu Serije A izmedju Lacija i Torina, a sem Milinkovića, na skeneru su bili prvotimci Rimljana Stefan De Fraj i Luis Alberto, kao i napadač Torina Andrea Beloti.

Milinković-Savić je bez dileme najtraženiji vezni igrač na svetu, procenjuje sa da će njegova cena ići do svih 100 miliona evra, a Barselona u njemu vidi mogućeg naslednika za Andresa Inijestu, kao i Ivana Rakitića.

Pored Milinković-Savića, mesto u LaLigi mogao bi da nađe i Andrija Živković, za kojeg su ozbiljno zainteresovani Sevilja i Valensija, prenose portugalski mediji.

Dvadesetjednogodišnji srpski igrač došao je u Benfiku 2016. godine iz Partizana, a portugalski klub spreman je da ga pusti narednog leta.

Prema nekim izborima, Živković bi mogao u januaru na pozajmicu u Španija, sa mogućstvom otkupa u letnjem prelaznom roku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve