Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.12.2017.

13:48

Sada je Spartak favorit u vojvođanskom derbiju

Vršilac dužnosti trenera fudbalera Vojvodine Zoran Vasiljević rekao je da nije čudno to što je Spartak favorit u predstojećem meču Superlige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Sada je Spartak favorit u vojvođanskom derbiju
Starsportphoto

Vasiljević je dodao da se nada da će njegova ekipa neće unapred predati.

Jesenji deo Super lige Srbije završava se u sredu utakmicama 22. kola u kojem će Vojvodina gostovati Spartaku u Subotici.

"Trenutno nije čudno što su favoriti... Spartak je trenutno trećeplasiran u Super ligi i ove sezone igra zaista moderan fudbal. Ima dobru selekciju, nekoliko reprezentativaca i dvadesetak pođednakih igrača, a iz njegovih redova dolazi i najbolji igrač ove polusezone Đorđe Ivanović. Imaju i dobar stručni štab, pa su stvarno iznenađenje ove jeseni", rekao je Vasiljević na konferenciji za novinare.

Novosadska ekipa je u seriji loših rezultata i pokušaće sutra da popravi utisak.

Vojvodina je sedma na tabeli sa 32 boda, dok je Spartak treći sa 39.

"Što se tiče Vojvodine, posle pauze zbog kartona, u tim se vraća Jovančić, koji nam je, po mom mišljenju, najviše nedostajao da napravimo dobar rezultat u prošlom kolu. Povređenih igrača nemamo, svi su spremni i nadamo se povoljnom rezultatu, odnosno utakmici u kojoj se nećemo unapred predati", rekao je Vasiljević.

Govoreći o Spartaku, Vasiljević je naveo da ta ekipa ima brzinu, snagu, žustrinu, agresivnost...

"Posle prethodne sezone, nama se ekipa osula, dok su oni na jedan dobar temelj podigli još dva sprata", rekao je Vasiljević.

Na pitanje novinara da li je njegovom timu potreban igrač kao što je Đorđe Ivanović, Vasiljević je odgovorio: "Recimo da jeste".

"On je paker, asistira, daje golove, dosta trči... Mislim da nam nedostaje takav igrač, a ja se iskreno nadam da će u pauzi doći do jačanja igračkog kadra. Klub je nedavno izabrao novog sportskog direktora Sašu Drakulića i rekao bih da je to prvi korak ka ozdravljenju", kazao je Vasiljević.

Vojvođanski derbi između Spartaka i Vojvodine igra se sutra na Gradskom stadionu u Subotici od 15.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve